tiistai 16. joulukuuta 2008

Blogi Begins


Tästä se lähtee. Minä - yhteiskunnasta vieroittunut, mainoskatkoille allerginen, facebookia ymmärtämätön, irc-gallerialle silmiäään pyörittelevä - aloitan oman blogini. Saa nähdä miten käy.

Aluksi minun sopinee esitellä itseni. Nimeni on *****, täälläpäin Rós, ja olen kovan luokan elokuvahullu. Käyn lukion ensimmäistä kovin ailakkaalla menestyksellä. Itseasiassa en suuremmin välitä koko laitoksesta. Räpistellään nyt tästä läpi, niin olisi joitakin mahdollisuuksia korkeakouluun. Unelmana on elokuva-ala - ohjaamiseen tuskin lahjoja riittää, mutta elokuvahistorioitsijan jopi olisi hyvin maittava. Kuulostaapa puiselta hommalta. Se nyt vain kiinnostaa niin pirusti.


Elokuvamakuani: kaikki kelpaa. Aivan kaikki. Ainoa lajityyppi, jota varsinaisesti kartan, on kauhu. Jos johonkin kauhuun kosken, niin 20-luvun saksalaiseen. Siinä sen lajin sivistykseni. Erityinen rakkaus löytyy komediasta. Nyt en puhu nykypäivän jätteestä, vaan kultaisesta slapstickista. Himo löytyy niin Chaplinista, Keatonista kuin Marxin veljeksistäkin. Näistä tulen vuodattelemaan ähkyyn asti. Toisesta päästä löytyy miesten mies, Humphrey Bogart. Hänen kasvoihin ei väsy, niistä löytää aina jonkin uuden piirteen. Hieman tuoreempaa makua ovat Al Pacino ja Robert Downey Jr. Molemmat ovat saaneet aikaiseksi niin paskaa kuin helmiäkin.


Tulipas pirun paljon tekstiä. En tosissanikaan luule, että joku vaivautuisi lukemaan kuivia juttujani. Omaksi ilokseni näitä tekstejä tursuttelen, eipä minulla pahemmin muita ole, joka olisi järin kiinnostunut samoista asioista. Tulen kirjoittelemaan "arvosteluja", sekä kantojani elokuvamaailmaa koskeviin tapahtumiin. Kestäköön ken tahtoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti