sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Mitä kiltille leffafriikille?

Hyvä herrasväki - jouluaattoon on kolme päivää. (AARGH!) Ei hätiä mitiä. Olen omalta osaltani hoitanut jo kaikki valmistelut. Kärvistelkääpä siinä. Hyvien tekojeni kiintiö on jo täyttynyt kauan aikaa sitten, mutta olen valmis tekemään vielä yhden. Mikäli ystäväpiiristänne löytyy armoton elokuvaholisti, jolle ette löydä lahjaa, tässä urhollinen käteni:

Casablanca Ultimate Collector's Edition

Jokainenhan on Casablancan nähnyt (tai on jatkuvasti aikeissa nähdä). Viikko pari sitten ilmestyi täydellinen luksuspaketti niin DVD:llä kuin Blu-raylla. Ensimmäiset kaksi levyä ovat tismalleen samaa tavaraa kuin aiempi juhlajulkaisu, mutta lisänä on muhkea dokumentti Jack Warnerista (yksi Warner Brosin perustajaveljeksistä) sekä 40-sivuinen valokuvakirja ynnä muuta maukasta. Plus perhanan komeat kannet. Voisin rakastella tuota boksia.

DVD n. 35 e
Blu-ray n. 40 e

The Monster Legacy DVD Collection

Kauhufanin märkä uni. 14 DVD:n paketista löytyy kaikki muuten erikseen myydyt Legacy Collectionit eli Wolfman, Dracula ja Frankenstein plus miniatyyripatsaat jokaisesta. Yleisesti tätä boksia ei ole enää saatavilla (julkaistiin jo v. 2004), mutta Anttila repäisi jostakin ison erän myyntiin. Metsästämään!

DVD -boksi n. 20 e

Painajainen ennen joulua - Special Edition

Tim Burtonin vuoden 1993 Painajainen ennen joulua on yksi parhaista jouluelokuvista. Tähän asti olemme saaneet tyytyä aneemiseen yhden levyn julkaisuun, mutta nyt vääryys on ojennettu. Lotjassa on tyyliä ja ekstroja ähkyyn asti.

DVD n. 15-20 e
Blu-ray n. 30 e

Muita mainioita lahjaideoita ovat Harold Lloyd - The Defenitive Collection sekä tuore Hitchcock - Ultimate Box (hinnaltaan tyyrein).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti